Technology

Yonderboi
Forrás: recorder.blog.hu

Yonderboi koncert a neten

A Vodafone Hangtérkép zárásaként a zsámbéki romtemplomban ad exkluzív koncertet Yonderboi, amit majd az interneten közvetít a piros operátor.

Többszáz, az ország különböző részeiből beküldött hangból alkotta meg Yonderboi legújabb, igazán közösségi dalát a Vodafone előfizetőinek segítségével. A mobilszolgáltató az országos, több mint 90 százalékos 3g lefedettségének köszönhetően alkotta meg a Vodafone Hangtérképet, melynek létrehozásában bárki részt vehetett, aki a Vodafone 3g hálózatán keresztül elküldte e-mailben az okostelefonja segítségével rögzített hangokat. A beküldött anyagokból Yonderboi válogatott, így számos alkotótársa volt a népszerű magyar zenésznek.

Az új dal szeptember 22-én, szombaton este debütál egy sajátos hangulatú koncerten, a zsámbéki romtemplomban. Itt a különleges hangzásvilághoz egyedi fénytechnika társul: a koncerten az Urbanizer csapatának a templom 20 m magas falára vetített fényshowja fogja kiegészíteni Yonderboi zenéjét.

A zsámbéki romtemplom műemlék, ezért befogadóképessége korlátozott, de a Vodafone jóvoltából azok is élvezhetik a koncertet, akik személyesen nem lehetnek jelen. Ezen az oldalon, vagy pedig itt szombat este 19 és 22 óra között akár számítógépről, akár mobiltelefonról bárki élőben nyomon követheti az eseményeket.

További információkat a Vodafone Hangtérképről itt találnak.