Technology

állásinterjú
Forrás: ITB

A cégek 66%-a keres IT szakembereket a HVG Állásbörzén

11. alkalommal kerül megrendezésre a HVG Állásbörze 2012. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban. A börzén a több mint 4000 állásajánlat vár Téged, amelyek nagy része informatikai jellegű. Gyere el, és találd meg a neked való állást – a korábbi rendezvényeken ez többeknek is sikerült!

Kiket keresnek a cégek? 

A vállalatok 79%-a pályakezdő ajánlatokat kínál, 81% tapasztalatot igénylő, 45% vezetői karrier lehetőségekkel érkezik, 66% pedig senior szakembereknek szóló állásokkal vár. Ezek mellett a cégek 48%-a kínál szakmai gyakorlati, 21% diákmunka lehetőségeket, valamint 26% még diplomamunka-írási lehetőséget is biztosít.

Ismerd meg a cégeket! Bemutatkozójukat és állásajánlataikat az állásbörze honlapján találhatod! Készülj fel előre a rendezvényre a honlapon található cikkek segítségével!

Nekik sikerült! 

Az állásbörzén számos műszaki és IT érdeklődésű látogató sikeresen megtalálta a számára legideálisabb munkahelyet. Olvasd el személyes sikertörténetüket! Íme, néhány példa: 

·         Dániel (Infineon):  „Ennél alkalmasabb munkakört el sem tudok képzelni”

 

·         János (Bosch csoport):  "Már a börzén látszott, hogy egy minden tekintetben professzionális céggel állok szemben."

 

·         Dávid (IT Services Hungary):  „Ez volt életem első próbálkozása állásbörzén.” 

 


Az álláskeresést támogató programok mellett további egyedülálló helyszíni programokkal várunk, valamint részt vehetsz a nyereményjátékokban, amelyekkel értékes ajándékokat szerezhetsz! Fődíjak: egy Audi A6 Limousine egy hétvégére, valamint egy Samsung Notebook Series 7.

Jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről! Az állásbörzén a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.

Gyere el! Ott találkozunk!

www.hvgallasborze.hu