Cégvilág

babystuff_scpxt.jpg
Forrás: scpxt.com

Tőkeerős partner a baba-mama webáruház mögött

A szallas.hu alapítói online marketplace üzletüket állítják gyorsító pályára az egyik legjelentősebb hazai kockázati tőkebefektető, a Portfolion segítségével. A kiterjedt kereskedőpartner hálózattal és széleskörű ügyfélbázissal rendelkező Pepita.hu-ról van szó. 

A bevont tőke egyértelműen a Pepita.hu marketplace és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások további fejlesztésére, népszerűsítésére és lehetőség szerint az organikus növekedés ütemét gyorsító akvizícióira szolgál.
A portált Varga Zoltán és Dorcsinecz József, a Szállás.hu alapítói hozták létre. Vállalkozói gondolkodásuk eredményeként a Pepita.hu mára a piac egyik legjelentősebb szereplőjévé fejlődött.

A Pepita.hu jellemzően baba-mama és gyermek felszerelések, játékok forgalmazásával, illetve ezen termékek marketplace-en való értékesítésével foglalkozik, egyre szélesebb körben. A weboldalnak napi 15-20 ezer látogatója van és havonta közel 10.000 megrendelés érkezik hozzájuk. 2019-ben már több mint 100 kereskedőpartnerrel dolgoztak együtt és az értékesített termékek összértéke elérte az 1 milliárd Forintot.

„A Pepita.hu munkatársak ügyfélközpontú magatartása és a weboldal folyamatos innovációja nagyban hozzájárul a sikerhez és a növekedéshez. Célunk, hogy a potenciális vásárlók igényeinek leginkább megfeleljünk, és a hazai és nemzetközi piac vezető szereplőjévé váljunk” - nyilatkozta Varga Zoltán, a Pepita.hu vezérigazgatója.
"A Pepita.hu vezetősége többszörösen bizonyított, ezért teljes mértékű bizalmunkat élvezik a kezdetektől fogva. A piacvezetővé válás másik kulcstényezője egy technológiailag fejlett és a piaci igényeket teljes mértékben kiszolgáló platform megléte. Bízom benne, hogy az együttműködés révén, a közeljövőben régiós szinten is meghatározó online marketplace szereplő lesz a Pepita.hu" - teszi még hozzá Nieder Jenő, a PortfoLion vezérigazgató-helyettese.