Cégvilág

online-bill-pay_e.jpg
Forrás: harvardnebraska.com
Rendkívüli közgyűlést tartott a Kulcs-Soft

2020 – az online számlázás éve

Rendkívüli közgyűlést tartott a Kulcs-Soft. A napirendi pontok megtárgyalását követően adott tájékoztatások szinte mindegyike a digitalizációról, felhő alapú rendszerek térnyeréséről, 5G-hálózatok nyújtotta technológia lehetőségekről szólt.

A cég újonnan bevezetett, mobilra optimalizált, moduláris, felhő alapú ügyviteli rendszere a „Kulcs-Üzlet” lehet a nyertese a 2020 nyarán szigorodó NAV számlafeladási törvényi változásoknak. „Magyarországon többszázezer vállalkozás tér át az elavult papíralapú számlatömbről, számlázó szoftverekre a következő hónapokban”, nyilatkozta Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója.

A Kulcs-Soft egyedülálló módon kínál mind hagyományosan telepíthető, mind mobilra optimalizált online számlázókat az induló kisvállalkozásoknak és a sikeresen működő középvállalatoknak egyaránt.

Közel 70 szakemberrel vesz részt a vállalkozók digitális transzformációjának idei mérföldkövének megvalósításában a Kulcs-Soft, mint a legjelentősebb háttérrel rendelkező piaci szereplő.

A cég akvizíciós elképzeléseit, külföldi piacokra történő belépését is ez határozza meg hosszútávon. Ez a szakmai és termékbázis adja az alapjait első körben szlovákiai, majd V4+ országaiban történő sikeres piacra lépésnek a következő években.