Karrier

Borbély Zsuzsa
Forrás: filter:max

Új vezető a filter:max Információbiztonsági szolgáltatási üzletágánál

Idén márciustól Borbély Zsuzsanna vezeti a filter:max újonnan létrehozott, információbiztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó üzletágát. A vezető feladatainak fókuszában a cég szolgáltatási portfoliójának bővítése és piaci szerepének megerősítése áll. Az ügyfelek kiszolgálásában erőteljes hangsúlyt helyez a cégspecifikus problémamegoldásra, az ügyfelek üzleti céljainak szolgálatára. Csapatának szervezésében törekszik az egyéni motiváció maximalizálására és a felelősségvállalás húzó erejének kiaknázására.

Borbély Zsuzsanna a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt-nél kezdte információbiztonsági pályafutását, ahol közel 11 évet töltött el tanácsadói munkakörökben, majd termékfejlesztési vezetőként. Szakmai pályafutásának mai napig aktív ága saját információbiztonsági vállalkozása, amelyben kiemelt szerepet kap a business coaching is. Szakterületei az információbiztonsági irányítás szervezése, az üzletmenet-folytonosság és kockázatmenedzsment, törvényi és szabványi megfelelés biztosítása , valamint a folyamatmenedzsment széles témaköre.

Korábban kiemelkedő tapasztalatokat, referenciákat szerzett a pénzügyi és telekommunikációs szektorban, számos sikeresen zárult projektet tudhat a háta mögött. Mai napig fontosnak tartja a különböző iparági szektorok irányadó trendjeinek ismeretét és megértését.