Cégvilág

NIX_nyitokep.jpg
Forrás: Nix

Új erős szereplő jelent meg a magyar informatikai szakmában: a NIX nemzetközi IT-márka Budapesten nyitott irodát

A különféle informatikai területeken dolgozó, márkaspecialistákból álló nemzetközi csapatok évek óta hoznak létre világhírű termékeket olyan területeken, mint az e-kereskedelem, a FinTech, az egészségügy, az oktatás, a gyógyszeripar, az IoT és mások.

A magyar piacra lépés lehetővé teszi a NIX számára, hogy fejlessze a helyi informatikai ipart, segítse a startupokat, megossza szakértelmét, és hozzájáruljon a budapesti szakmai közösség fejlődéséhez.

Stabil fejlődés a csapatokban

Fejlesztéseik során a márkacsapatok az alapvető elméleti tudásra támaszkodnak, amely nap mint nap magas színvonalú gyakorlati tapasztalattá és szakmai hozzáértéssé alakul. Függetlenül attól, hogy milyen projektekkel vagy személyes kihívásokkal néznek szembe a szakemberek, számukra fontos egymás átfogó támogatása. Az ilyen csapatinterakció minden egyes szakembert erősebb és magabiztosabb játékossá tesz, aki képes megküzdeni bármilyen feladattal.

Ami magát a márka céljait illeti, a fő prioritás az, hogy valódi eredményeket érjenek el az ügyfelek számára. A NIX csapatait, a projektek nem szabványos megközelítése, valamint az egyedi eszközök és technológiák választéka jellemzi, amelyek lehetővé teszik az eredeti és optimális üzleti megoldások megtalálását.

Teljes ciklusú professzionális informatikai fejlesztés

A NIX informatikai szakemberekből álló csapatok halmaza, akik a fejlesztés személyközpontú megközelítését megbízható módszertani rendszerré alakították. Ezek a szakértők jól ismerik és tudják, hogyan kell kompetensen alkalmazni az iparág legkeresettebb technológiáit: Java, PHP, .NET, JS, Python, C++, SWIFT, Futter, Kotlin, React, Golang, Ruby, DevOps, BI, Big Data, Machine Learning, XR és mások.

A megoldások széles skálája lehetővé teszi, hogy ügyfeleiknek teljes ciklust kínáljanak az informatikai fejlesztés területén: az üzleti igények elemzésétől a késztermék marketingkampányainak beindításáig, ami lehetővé teszi a NIX számára, hogy együttműködjön nagyvállalatokkal és innovatív startupokkal egyaránt.

A legkülönbözőbb üzleti területek számára végzett különböző típusú projektek kidolgozása ösztönzőleg hat a nemzetközi márkacsapatok minden egyes tagja által megszerzett nagyszámú multidiszciplináris készségek fejlesztésére. Ennek köszönhetően mindig készen állnak arra, hogy világszínvonalú informatikai termékeket hozzanak létre, és maradéktalanul kielégítsék a felhasználók és ügyfelek igényeit.

Mi vonzotta a NIX csapatait Budapestre?

A szóban forgó nemzetközi márka ma az egyik legnagyobb informatikai szolgáltató, amely folyamatosan keresi a további növekedés útjait - ennek ékes példája az új iroda megnyitása Magyarország fővárosában.

A Budapest melletti választás több okból is indokolt. Először is, ez a város gyorsan növekszik, és a FinTech startupok egyik központja. Úgyszintén jelen vannak itt a különböző nagyvállalatok, vállalkozások és informatikai cégek is. Ráadásul Budapesten sok fiatal informatikus lakik, akik már jól ismerik az alapvető, korszerű technológiákat. A NIX-nél arra számítunk, hogy ezek az ígéretes szakemberek csatlakoznak a márka csapataihoz, annak érdekében, hogy közösen magasabb minőségi szintre hozhassuk az egyedi megoldások és termékek fejlesztését.

Fő célkitűzések

A NIX számos tervet készített Magyarország számára, amelyek közül az egyik legfontosabb egy erőteljes közösség létrehozása és támogatása a helyi informatikai ipar fejlesztésében. Ennek érdekében a nemzetközi márka csapatai készen állnak arra, hogy a tehetséges magyar fiatalokat segítsék az informatikai útválasztásban, és megosszák velük saját egyedi szakértelmüket, gyakorlati tapasztalataikat.

A NIX emellett dolgozik a magyarországi technológiai iparnak egy nagyszabású fejlesztési programján is, amely lehetővé teszi számára, hogy jelentős szakmai versenyképességet jelenthessen be világszínvonalon.

https://nixstech.com/