Közösségi média

Kéretlen üzenetek bújnak a képek mögé.     (forrás: socialtimes)
Kéretlen üzenetek bújnak a képek mögé. (forrás: socialtimes)
Forrás: socialtimes

Megtanult magyarul a Pinterest

A világszerte több tízmillió felhasználót kedvenc érdeklődési területeiken és jövőjük tervezésében inspiráló Pinterest immár magyar nyelven is elérhető.

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy magyar nyelvű felhasználóink számára immár az anyanyelvükön is hozzáférhető oldalunk, ahol a legkülönfélébb témákban gyűjthetik össze és tűzhetik ki falukra kedvenc dolgaikat” – kommentálta a fejlesztést Matt Crystal, a Pinterest nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője. Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform. „A globális növekedés a legfontosabb célunk, mivel minden egyes új felhasználóval szélesednek a hozzáférhető érdeklődési körök, témák is, így egyre jobb lesz a szolgáltatás is” – tette hozzá Crystal.

Az emberek a Pinterestet többnyire kívánság- és úti cél listák összeállítására, az otthonuk dekorációjának tervezésére, receptek megosztására, és sok egyéb érdeklődési körben való kép és információ összegyűjtésére és megosztására, kreatív inspirálásra és inspirálódásra használják. A hasonló érdeklődési körrel bíró felhasználók (pinnerek) egyenként is követhetik egymás különböző tematikájú listáit, tudják saját falukra kitűzni aktuális kedvenc dolgaikat. A platform mindenki számára elérhető a www.pinterest.com oldalon, illetve letölthető iOS és Android okostelefon-alkalmazásként.