2021_10_club_nyito_870px.jpg

A rendezvényről

Odáig mindenki egyetért, hogy az informatika támogassa az üzlet működését. A kérdés sokkal inkább a „hogyanon” van. Milyen projektek támogatják legjobban az üzleti funkcionalitásokat? Milyen informatikai beruházásokba érdemes belevágni, és melyekbe nem? Hogyan tudjuk csökkenteni az IT-támogatás költségeit?

Olyan kérdések ezek, amelyekre nem könnyű választ adni. Napjainkban a digitalizáció által vezérelt üzleti környezetben agilis, gyorsan teljesítő, a folyamat-, információ és rendszerintegrációt támogató IT-re van szükség – egy olyan integrált megoldásra, amely az üzleti és az informatikai stratégia metszéspontjában helyezkedik el.

Ilyen megoldás a Software AG ALFABET nevű rendszere, amely az IT, az üzleti, a pénzügyi és a kockázati szempontok összekapcsolásával biztosítja azt a teljes körű elemzést, amely az üzleti változások agilis IT-támogatását elősegíti. Az ALFABET szorosan integrált az ARIS folyamatmodellező eszközzel, így olyan eszközkészletet kínál, amellyel az ügyfelek az üzleti folyamatok modellezése és finomhangolása közben folyamatosan tervezhetik, nyomon követhetik és felügyelhetik informatikai környezetük alakítását is.

Ha szeretné újra átlátni az üzlet és az IT összefüggéseit, ha megismerkedne egy olyan megoldással, amely képes összehangolni az informatikai portfóliókat az üzleti stratégiával és felmérni az informatikai portfóliók közötti összefüggéseket, akkor várjuk Önt is szeretettel az ITB Club október 6-ai, online rendezvényére, amelyet az NTT DATA-val (korábbi nevén itelligence Hungary-val) mint a Software AG kizárólagos hazai partnerével közösen rendezünk.

Dr. Megyeri György, az NTT DATA és Bálint Ákos, a Redbridge Consulting szakértői megosztják a hallgatósággal gyakorlati tapasztalatokra alapuló tudásukat, és szívesen válaszolnak az Önök kérdéseire is.

Előadók

Bálint Ákos
Bálint Ákos
Redbridge Consulting
Dr. Megyeri György
Dr. Megyeri György
NTT DATA
Mester Sándor
Mester Sándor
ITB, moderátor
Szűcs Tamás
Szűcs Tamás
NTT DATA

Helyszín

Helyszín: Online közvetítés

Időpont: 2021. október. 6. 10:00–12:00

Részvétel

Élő közvetítés az ITBUSINESS Facebook-oldalán
(facebook.com/itbusiness.hu)

Előzetes regisztráció szükséges!

Regisztráció: https://www.facebook.com/groups/777071239490165/

Ha nem a Facebookon szeretné megtekinteni az rendezvényt, akkor egy privát szerveren létrehozott virtuális szobában követheti azt.
Ehhez a JELENTKEZÉS menüpontban tud regisztrálni oldalunkon.
Az ott megadott e-mail címére a rendezvény előtti napokban elküldjük a privát szobába való belepéshez szükséges jelszavát, azonosítóját.