2021_03_club_nyito_870px_1.jpg

A rendezvényről

A NAV-os adatszolgáltatások kapcsán elsőként nem az üzleti lehetőség ugrik be az embernek. Pedig a kötelezettségek bővülésével a lehetőségek száma is nő – ezeket járjuk körbe az itellegence szakértői segítségével a márciusi online ITB Clubon. A vállalat munkatársai bemutatják, szabályozásban életbe lépett változásokat, és hogy megoldásaik miként segítik elő az ezekben rejlő lehetőségek kiaknázását.

2021. január 1-jével ismét bővült az online számlákhoz kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettségbe bevont alanyok száma, típusa és köre, miközben az eljárások is változtak. Ugyanakkor a hatóság a NAV 3.0 API formájában közös nyelvet és kommunikációs platformot hívott életre. Az interfész célja a 2021. január 1-jétől érvénybe lépő új üzleti funkcionalitások biztosítása, illetve egy általános, hosszú távon fenntartható rugalmas séma kialakítása. Baranyai Zsolt és Bollók Péter, az itelligence vezető tanácsadói tolmácsolják, miként nyújt támogatást a vállalat a törvényi megfelelésre való felkészültség elérésében, valamint a konkrét adatszolgáltatás szabályos teljesítése érdekében.

A NAV-nak és az adóalanyoknak is érdeke a folyamatok sokkal hatékonyabb, elektronikus útra való terelése. A VIM, avagy Vendor Invoice Management, az Opentext SAP-ba ágyazott piacvezető terméke, mely a szállítói számlafeldolgozás automatizálása mellett már hatékonyan kezel egyéb üzleti dokumentumokat is. Az itelligence sokéves tapasztalata alapján kidolgozta saját VIM best practice megoldását, amely számos további lehetőséggel könnyíti a vállalatok munkáját. Ezeket Mezővári Andrea és Lázár Péter, a terület vezető tanácsadó szakértői ismertetik.

Előadók

Baranyai Zsolt
Baranyai Zsolt
itelligence
Bollók Péter
Bollók Péter
itelligence
Lázár Péter
Lázár Péter
itelligence
Mester Sándor
Mester Sándor
ITB, moderátor
Mezővári Andrea
Mezővári Andrea
itelligence

Helyszín

Helyszín: Online közvetítés

Időpont: 2021. március 10. 10:00–12:00

Helyszín: élő közvetítés az ITBUSINESS Facebook-oldalán
(facebook.com/itbusiness.hu)

Előzetes regisztráció szükséges!

Regisztráció: https://www.facebook.com/groups/777071239490165/

Részvétel

Ha nem a Facebookon szeretné megtekinteni az rendezvényt, akkor egy privát szerveren létrehozott virtuális szobában követheti azt.
Ehhez a JELENTKEZÉS menüpontban tud regisztrálni oldalunkon.
Az ott megadott e-mail címére a rendezvény előtti napokban elküldjük a privát szobába való belepéshez szükséges jelszavát, azonosítóját.