ITBUSINESS Club

ITB_club_marcius_LSK_870x600px.jpg
Forrás: ITB

Márciusi Club: Hibrid munkavégzés – a harmadik szintre emelve

Az irodai munka és a home office egymás mellett élése az elmúlt két évben a legtöbb vállalat számára mindennapos gyakorlattá vált. Ugyanakkor kevesekről mondható el, hogy mesterfokon tudják kihasználni ennek lehetőségeit. Pedig megoldható – csak éppen a harmadik evolúciós szintre kell emelni a hibrid működést.

Az első szinten, a járvány kitörésekor csak az volt a fontos, hogy valahogy működjön a cég akkor is, ha a dolgozók túlnyomó többsége otthonról dolgozik. Egy évvel később, a második szinten, a kollégák egy része már visszatért az irodákba, de a közös munka offline és online színterei megváltoztak.

Most viszont eljött a harmadik szint ideje. Idén, két évvel a pandémia kitörése után már elvárás lesz, hogy a hibrid munkavégzésben dolgozó csapatok ugyanazokat a hatékonysági és eredményességi mutatókat hozzák, mint korábban, az elégséges minimum helyett a megszokott üzleti értékeket kell -prezentálni.

Ez nem megy szedett-vedett eszközökkel, ad hoc kialakított folyamatokkal, rossz minőségű videókapcsolattal. Az ITB Club márciusi rendezvényén azt járjuk körbe, hogy milyen módszerekkel és eszközökkel lehet a legtöbbet kihozni a hibrid munkavégzésből, milyen lehetőségek rejtőznek egy interaktív kollaborációs eszközben, és miként tudják ezek a járvány előtti szintre emelni a munka hatékonyságát akkor is, ha a csapat egyik fele az irodában, a másik fele otthon dolgozik.

A lehetőségek feltérképezésében Leveli András, az LSK Hungária üzlet- és termékfejlesztési igazgatója és Dinnyér Krisztián, a Ceva-Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt. platform IT-igazgatója lesz segítségünkre.

Ha ön is szeretné, hogy munkatársai lehetőségként és ne kényszerként éljék meg a hibrid munkavégzést, jöjjön el, hallgassa meg előadóinkat és tegye fel nekik kérdéseit!


Időpont: 2022. március 22., 9:00-11:00 óra
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Klub, Kodály-terem
(Budapest, V. ker, Széchenyi István tér 9.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 000 Ft + áfa.