ITBUSINESS Club

ITB_club_majus_Liferay_870x600px.jpg
Forrás: ITB

Májusi Club: Így tedd élménnyé a digitalizációt!

Magyarországon műszaki szempontból minden adott lenne a felhőtechnológia széleskörű alkalmazásához, sokan mégis ódzkodnak tőle. A vállalatvezetők gondolkodását, hozzáállását könnyebb megváltoztatni, ha látják: lehet egyszerűen, élményszerűn is végrehajtani a digitalizációt.

Az elmúlt két év a szkeptikusok számára is világosan bebizonyította, hogy a digitalizációs fejlesztések elengedhetetlenek, és azokban kulcsszerepet játszik a cloud, a számítási felhő. A felhő nélkül sokkal nehezebb lépést tartani a folyamatos technikai fejlődéssel, naprakészen tartani a teljes szoftverkörnyezetet, belevágni a mind több területen hasznot hozó mesterségesintelligencia- és IoT-fejlesztésekbe, vagy akár gondoskodni az informatikai rendszerek kiberbiztonságáról. Magyarországon ezzel együtt sokan még nem mernek felhőmegoldásokban gondolkodni, számukra a papír alapú megoldásokról való áttérést jelenti a digitális transzformáció.

Pedig számukra is van kész válasz. Az ITBUSINESS Club májusi rendezvényén kiderül, hogy egyszerűen is megoldható a vállalatok számára a digitális, felhő alapú megoldások kialakítása és fejlesztése. Balogh Zsolt, a Liferay ügyvezetője bemutatja, miként lehet teljesen testre szabható szoftvereket készíteni, akár kódolás és fejlesztők nélkül a Liferay Experience Cloud és az azon keresztül elérhető digitális élményplatform segítségével, és mit jelent a vállalat számára a „cloud-first” stratégia.

Vendégelőadónk, Bakk József, az IDC Magyarország country managere pedig érdekes, eddig máshol még nem ismertetett elemzésekkel és adatokkal rukkol elő a felhőhasználattal és -projektekkel kapcsolatban.

Várjuk önt is szeretettel az ITBUSINESS Club májusi rendezvényén, amelyet ezúttal is a Magyar Tudományos Akadémia székházában rendezünk meg.


Időpont: 2022. május 10., 9:00-11:00 óra
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Klub, Kodály-terem
(Budapest, V. ker., Széchenyi István tér 9.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 000 Ft + áfa.