2021_02_club_nyito_870px.jpg

A rendezvényről

Amikor az otthoni étkezőasztalra vagy a nappali kanapéjára költözik az iroda, a dolgozók számára biztosított szolgáltatások zavartalanságát is nehezebb fenntartani.

A vállalati szolgáltatói részlegek nagy részét is komoly kihívások elé állította, amikor a munkavégzés a pandémia miatt egyik pillanatról a másikra az online térbe kényszerült. Számos vállalatnál a nagy és tágas központi irodákból egy csapásra annyi apró iroda alakult, ahány munkatársuk van. A pár asztalnyi vagy emeletnyi távolság hirtelen akár több tíz vagy száz kilométerre is nőtt. Ez a váltás önmagában emberfeletti erőfeszítést jelentett a HR-, az IT- és az FM-részlegeknek, azonban a helyzet fenntartása is hordoz olyan nehézségeket, amellyel a szolgáltatói osztályok talán még nem is találkoztak.

Nemcsak a jelenlegihez hasonló válsághelyzetben fontos, hogy a fent említett területek együttes erővel lépjenek fel a kihívásokkal szemben, csökkentsék a fizikai vagy digitális távolságot, és a részlegek ne silókként működjenek. Ennek kialakítása, vagyis az Enterprise Service Management (ESM) azonban nem megy egyik napról a másikra.

Az ESM egyre divatosabb kifejezés az IT-n belül, sokan azonban még nincsenek tisztában azzal, hogy mit is takar valójában és milyen hozzáadott értékkel rendelkezik a cégek számára? Milyen kulcstényezők szükségesek az implementáláshoz? Hogyan néz ki a való életben egy ilyen -folyamat?

Ezekről a kérdésekről, vagyis az ESM létjogosultságáról, kialakításáról és üzemeltetéséről beszélget az ITB Club következő rendezvényén Juhász Nórával, a Magyar Fejlesztési Bank szolgáltatásmenedzserével és Sávos Tamással, a a Danubius Hotels IT support vezetőjével Simon Anita, a TOPdesk sales managere és Berki Gergő, a TOPdesk services team leadje.

Előadók

Berki Gergő
Berki Gergő
TOPdesk
Juhász Nóra
Juhász Nóra
Magyar Fejlesztési Bank
Sávos Tamás
Sávos Tamás
Danubius Hotels
Simon Anita
Simon Anita
TOPdesk

Helyszín

Helyszín: Online közvetítés

Időpont:   2021. február 11. 10:00–12:00

Helyszín: élő közvetítés az ITBUSINESS Facebook-oldalán
(facebook.com/itbusiness.hu)

Előzetes regisztráció szükséges!

Regisztráció: https://www.facebook.com/groups/777071239490165/

Részvétel

Ha nem a Facebookon szeretné megtekinteni az rendezvényt, akkor egy privát szerveren létrehozott virtuális szobában követheti azt.
Ehhez a JELENTKEZÉS menüpontban tud regisztrálni oldalunkon.
Az ott megadott e-mail címére a rendezvény előtti napokban elküldjük a privát szobába való belepéshez szükséges jelszavát, azonosítóját.