ITBUSINESS Club

ITB_club_februar_Clico_870x600px.jpg
Forrás: ITB

Februári Club: Adatelemzéssel az IT-biztonságért – de mi is az az XDR?

Egy magára valamit is adó vállalat többrétegű IT-biztonsági rendszert épít ki. Figyeli az email- és a webes forgalmat, védi a végpontokat, a szervereket és egyre inkább a felhőben futó kapacitásokat is. A rejtőzködő támadási formák azonban sokszor sikerrel próbálják kikerülni az egyes védelmi megoldásokat, megbújnak a biztonsági silók és az össze nem kapcsolt riasztások között.


A megoldás az lehetne, ha az összes figyelt rendszerben keletkező helyi eseményeket feldolgoznánk biztonsági szempontból, mi több, összevetnénk azokat a hálózatbiztonsági, esetleg még az identitásokkal kapcsolatos eseményeinkkel is. Ám ha ezt hagyományos módszerekkel akarjuk megoldani, akkora elemzőkapacitás kiépítésére készülhetnénk, amihez egy kisebb paksnyi energiára és befektetésre lenne szükség.

Szerencsére nem csak hagyományos módszerek léteznek. Az ITB Club februári rendezvényén Csinos Tamás, a CLICO country managere felvillantja a lehetséges alternatívákat. Ezek ízléstől, pénztárcától, cégmérettől és iparágtól függetlenül mindenkinek adhatnak ötletet, ösvényt vágva a biztonsági információk dzsungelébe, kijáratot mutatva a káoszból. Egyúttal arra is fény derül, hogy mit rejt a titokzatos betűszó, az XDR!

Várjuk Önt is szeretettel az ITB Club februári rendezvényén, amely hosszú idő után visszatér a Magyar Tudományos Akadémia székházába!

Időpont: 2022. február 8., 9:00-11:00 óra
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Klub, Kodály-terem (Budapest, V. ker, Széchenyi István tér 9.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 000 Ft + áfa.