ITBUSINESS Club

itb_club_2021_12_Ericsson_870px.jpg
Forrás: ITB

Decemberi Club: Mobilitás és fogyasztói trendek

Ha december és ITB Club, akkor egyértelmű, hogy az Ericssontól megtudhatjuk a legfrissebb mobilitási és fogyasztói trendeket. Immár hagyományosnak mondható módon Magyarországon elsőként az ITB Club vendégei ismerkedhetnek meg az Ericsson globális kutatásainak eredményeivel.


A mobil technológiák elterjedtségét, valamint a mobiladat-forgalom alakulását bemutató „Mobilitási Jelentés”, valamint az életünket a várhatóan leginkább felforgató technológiákat részletező „10 Legfrissebb Fogyasztói Trend” kutatás normál időkben is izgalmas ismeretekkel szolgált. Ma a mobilhálózatok csaknem 300-szor nagyobb forgalmat bonyolítanak le, mint 2011-ben, és várhatóan az 5G-korszakban is erős növekedés várható. Becslések szerint az év végére közel 660 millió 5G előfizetés lesz.

Az elmúlt két évben korántsem normál időket éltünk. A vírusjárvány mindenki életére óriási hatással volt, a technológiák használatát és az emberi kapcsolatokat tekintve egyaránt. De hogyan csapódott le például a home office vagy a social distancing a mobilhasználatban? Hozott-e újat az 5G? Átértékeltük-e azt, hogy mi fontos számunkra a technológiai vívmányokból? Mást várunk-e az eszközöktől, mint korábban?

Ahogyan korábban is, Jakab Roland, az Ericsson regionális igazgatója ismerteti a két jelentést, és lesz beszélgető partnerünk a témában, aki szívesen válaszol vendégeink kérdéseire is.

Várjuk Önt is szeretettel egy reggelivel egybekötött, kellemes beszélgetésre.

Időpont: 2021. december 15., 9:00-11:00
Helyszín: Marriott Hotel (Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 000 Ft + áfa.