ITBUSINESS Club

ITB_club_aprilis_Clico_870x600px.jpg
Forrás: ITB

Áprilisi Club: Enterprise of Things – dolgok internete vállalati környezetben

Egy vállalatnál ma már nem csak az íróasztaloknál és a szervertermekben találhatók számítógépek. Az épületautomatizálási rendszerek, a beléptető rendszerek, a biztonsági megoldások, az energetika és a közművek, nem beszélve a gyártócégeknél a gyártósorokról és PLC-kről, mind-mind számítógépes háttérrel rendelkeznek, és sok esetben össze is lettek kapcsolva a klasszikus informatikai hálózattal.

Ezek az eszközök hagyományos számítógépes erőforrásként nehezen értelmezhetőek, biztonsági szempontjaik viszont legalább annyira fontosak, ha nem fontosabbak, mint az irodai hálózaté. Intő példaként elég arra a Las Vegas-i szállodára gondolni, amelynek adatbázisát – már négy évvel ezelőtt! – a kaszinó akváriumának okos termosztátján keresztül törték fel.

Az ITB Club április rendezvényén vendégeink egy olyan megközelítéssel ismerkedhetnek meg, ahol minden csatlakozó eszköz a kockázatával arányos védelmet kap. Előadóink, Csinos Tamás, a CLICO country managere, és Almási Zsolt, a vállalat rendszer-mérnöke részletesen bemutatják, miként lehet ugrásszerűen hatékonyabbá tenni nemcsak a láthatóságot, hanem az automatizált kockázatkezelést is.

Ha ön is szeretné biztonságban tudni IoT- és ipari rendszereit, jöjjön el, hallgassa meg előadóinkat, és tegye fel nekik kérdéseit!

Várjuk Önt is szeretettel az ITB Club áprilisi rendezvényén, amelyet immár szokás szerint a Magyar Tudományos Akadémia székházában rendezünk meg.


Időpont: 2022. április 19., 9:00-11:00 óra
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Klub, Kodály-terem
(Budapest, V. ker, Széchenyi István tér 9.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 000 Ft + áfa.